Nå! Nu har jeg brugt dem her i 3 mdr. uafbrudt (pånær de få gange håret lige skulle have en omgang silver) så det er vist på tide at jeg får formidlet hvad jeg synes 🤷🏼‍♀️🌟. Jeg kunne sagtens skrive en masse om hvad de indeholder men egentlig vil jeg hellere fortælle om min oplevele og erfaring med produkterne.
Der er tale om moisture plus ➕ shampoo og conditioner fra @milkshakedanmark 🧁
For det første dufter det himmelsk! ☁ For det andet efterlader det ikke håret fuldstændig syntetisk blødt, men nærmere mættet og stærkt. Blødheden mærkes med tiden fordi det faktisk kommer indefra og ikke blot er en hinde udenpå ☝🏼Forskellen er at mærke når håret er tørt! Fra start til nu kan jeg mærke en utrolig fremgang i mit hårs styrke og glans. Jeg har mindre krus, mit hår er mindre elektrisk og er ikke blevet så medtaget af blondering og sol som det ellers kan! 🌺 Jeg har brug for en fugtgivende hårpleje rutine fordi mit hår er bleget og dermed bliver ripped for alle gode olier og fugt og jeg er SÅ glad for denne serie! Jeg har også whipped cream'en fra serien som også bare er skøn og ikke mindst enorm nem at bruge! Et stort "JA tak" herfra ✨🌞 Be good to your hair! ♥️

kirstine øgelund